herbi napisał(a):wraca jedna z najszybszych prób w Garzynie.
chojnik napisał(a):Podobnie mogę powiedzieć o twoich kryteriach z mojej perspektywy, ale każdy ma prawo do swojego zdania....
To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam![]()
Garzyn jeszcze jest spoko.... za to Oczyszczalnia to odcinek bez historii , w ostatnim czasie to gaz od startu do mety poza nawrotem, a jeszcze nie dawno były chociaż szykany do których trzeba było użyć hamulca. No, ale przynajmniej jest gładko i przyjemnie
Czy dobrze gdzieś wyczytałem że wczorajszy OES był liczony do punktacji okręgu?
chojnik napisał(a):Na próbie targowisko nie ma narysowanych wszystkich lamp, czy to znaczy, że przejazd w tym miejscu jest dowolny ?
Za dużo jeździcie po torze w Poznaniu czy Bednarach.
byście byli to byście widzieli.
O place nie jest tak łatwo
chojny napisał(a):Mi porozrywało wzmacniane, nowe łączniki stabilizatorów. Bez sensu taki wyryp i katowanie sprzętu nie wiem czemu ma to służyć.
Jak się ktoś zastanawia dlaczego frekwencja jest tak niska to już nie musi... chyba że nie chce zrozumieć ale niech się nie dziwi
Można po sto razy pisać że jest fajnie ale jak idzie info że jest wyryp i dziury to wiele osób rezygnuje. Pisanie że jest równo byłoby nie fair.
chojny napisał(a):Szuter to nie problem. Problemem jest wyryp. Fakt jest taki że był wyryp. Fakt kolejny to powyrywane wachacze, uszkodzone samochody czy moja dzisiejsza wizyta w serwisie i informacja o porozrywanych łącznikach. Wymienione sytuacje i awarie dotyczą tej właśnie jednej próby.
Ten rajd też mi się podobał.... do Garzyna, który jest tragiczny, nigdy wcześniej go nie jechalismy więc to dla nas nowość. Był wyryp i bardzo odpuściłem omijając najwieksze dziury. Skoro wiele osób zgłasza tą próbę jako problematyczną a Ty uparcie twierdzisz że problemu nie ma, to tych osób na kolejnym Garzynie może nie być i na innych próbach również.
Zastrzeżenie zgłaszamy do Garzyna, nie wiem gdzie widzisz odniesienia do innych prób.
Zaklinanie rzeczywistosci na nic sie nie zda ale ostatecznie decyzja jest jak piszesz po stronie kierowców.
Ostatnio też słupek był ustawiony tak, że się auta lądowały w największą dziurę w Kąkolewie... zgłaszało ta sytuację kilku kierowców ale jakoś przeszło bez echa a teraz na siłę wmawiasz nam że skoro Tobie jest dobrze to jest dobrze. Interesujące podejście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości