W razie gdyby ktoś pilota awaryjnie potrzebował, Adam się zgłasza
(Pilotowałem Matt'a w niebieskiej Corolli na Yeti 2008 - to był debiut, coś tam umiem...)
No i prawie cały czas jestem w Pozn.
507 175 159
gg 7391949
Mieliśmy z Karciem startować, ale nic z tego...
Gdyby ktoś potrzebował awaryjnie pilota na Winogrady, to jestem chętny. Doświadczenie umiarkowane (kilka imprez), ale żadnych taryf z mojej winy sobie nie przypominam
od dzis stalem sie posiadaczem licencji P, a wiec moge pilotowac RD-3L, PPZM, a jak trzeba to i RSMP - tylko dac znac wczesniej, bo bede musial oplacic licencje i badania zrobic
Witam!!
Poszukuję pilota/ki na zbliżający się rajd Andrzejkowy w Lesznie. Koszty pokrywam sam..... doświadczenie nie jest wymagane.... jedynie wolny czas i chęć zajęcia prawego fotela "unolota". Zainteresowanych proszę o kontakt w godzinach popołudniowych i wieczornych - 0601728674
Witam!!
Poszukuję pilota/ki na zbliżający się IX KJS Winogrady (20.09.2009). Koszty pokrywam sam..... doświadczenie nie jest wymagane.... jedynie wolny czas i chęć zajęcia prawego fotela "unolota". Zainteresowanych proszę o kontakt w godzinach popołudniowych i wieczornych - 0601728674
Poszukiwany pilot do Opla Astry GSI na Rajd Wyzwolenia, a być może i na reszte poznańskich kjsów. Wymagane doświadczenie. Kontakt na PW lub pod numerem 514-950-905
szukam PilotA na Magnolię (Szczecin) 10-11.04, auto bmw e36 m3 niebieska (dwa kubły i pasy sparco, pełna klatka); przewóz i nocleg sob/nie po mojej stronie;
nocleg zapewne Dom Nauczyciela Szczecin
sprawa z mojej strony pewna na 90%, to 10% zależy od zdążenia z klatką
Szukam chętnych do odpłatnej pomocy w organizowanych jazdach xDrive BMW w Bednarach w dniach 17-18.02.
Potrzebne osoby do obsługi technicznej na przygotowanie prób, w trakcie ich przeprowadzania i zwinięcia majdanu. Czas pracy dziennej 8 godzin. Z tego co wiem to brakuje jeszcze 5 osób.
Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na maila: stanislaw.rudowski@noster.eu